Close
Liimat
All-Glue

Syanoakrylaattiliima, joka on tarkoitettu erilaisten materiaalien ja osien huippunopeaan liimaamiseen. 

Tekniset tiedot
All-Glue Black

Tuotteen kumihiukkaset mahdollistavat kumin ja metallin liittämisen.

Tekniset tiedot
Mega Glue MMA

Tuote kestää erinomaisesti tärinää, iskuja ja erilaisia kemiallisia nesteitä – liuottimet, bensiini, diesel, jäähdytysnesteet, öljyt jne.

Tekniset tiedot
Spray Glue

Nopealla tarttuvuudella synteettinen liima aerosolipakkauksessa.

Tekniset tiedot
Lukitteet
NBQ Gasket RTV

RTV tiivistysmassa

NBQ Gasket on yksikomponenttinen tarttuvuudeltaan hyvä tiivistysmassa, joka kestää korkeita lämpötiloja ja pysyy vakaana altistuessa kemikaaleille. Tuote kestää pitkään öljyjä, polttoaineita ja jäähdytysnesteitä. Koska tuote on liuotteeton, se on vaaraton antureille, erilaisille materiaaleille eikä se aiheuta korroosiota

Ota yhteyttä
NBQ Lock Kierreliimat

Anaerobiset kierteen lukitusliimat

NBQ lock kierre- ja tiivistysliimat perustuvat anaerobiseen liimausteknologiaan ja ovat tarkoitettu erilaisten kierreliitännäisten tiivistämiseen. Tuotteen valikoimassa on eri vahvuisia, viskositeettisia ja lämpötilan sietokykyisiä kierreliimoja. Alumiini- ja teräs- materiaalien lukitsemiseen suositellaan NBQ lock Activatoria, joka samalla nopeuttaa toisten NBQ lock liimojen kuivumisaikaa. NBQ lock liimoilla on nopea kuivumisaika ja ne ovat riittoisia.

Ota yhteyttä
NBQ Lock Bearing Laakeriliimat

Anaerobiset laakerin lukitusliimat

NBQ lock Bearing laakeriliimat perustuvat anaerobiseen liimausteknologiaan ja ovat tarkoitettu laakereiden asennukseen. Tuotteen valikoimassa on eri vahvuisia, viskositeettisia ja lämpötilan sietokykyisiä laakeriliimoja. Alumiini ja teräs materiaalien lukitsemiseen suositellaan NBQ lock Activatoria, joka samalla nopeuttaa toisten NBQ lock liimojen kuivumisaikaa. NBQ lock liimoilla on nopea kuivumisaika ja ne ovat riittoisia.

Ota yhteyttä
NBQ Lock Stud Pinnapulttiliima

Anaerobiset pinnapulttien lukitusliimat

NB lock Stud pinnapulttien kierre- ja tiivistysliimat perustuvat anaerobiseen liimateknologiaan ja ovat tarkoitettu erilaisten liitosten tiivistämiseen. Tuotteen valikoimassa on kaksi eri vahvuista ja viskositeettista kierreliimaa. Tuote sopii erinomaisesti myös hieno kierrepulttien asennukseen. Alumiini ja teräs materiaalien lukitsemiseen suositellaan NBQ lock Activatoria, joka samalla nopeuttaa toisten NBQ lock liimojen kuivumisaikaa. NBQ lock liimoilla on nopea kuivumisaika ja ne ovat riittoisia.

Ota yhteyttä
NBQ Lock Hi-Temp Kierreliimat

Anaerobiset  korean lämpötilan sietokyvyn kierrelukitusliimat

NBQ lock Hi-Temp kierre- ja tiivistysliimat perustuvat anaerobiseen liimateknologiaan ja ovat tarkoitettu eri liitosten tiivistämiseen, jotka tarvitsevat korkeaa lämpötilan sietokykyä. Tuotteen valikoimassa on kaksi eri viskositeettista kierreliimaa. Alumiini ja teräs materiaalien lukitsemiseen suositellaan NBQ lock Activatoria, joka samalla nopeuttaa toisten NBQ lock liimojen kuivumisaikaa. NBQ lock liimoilla on nopea kuivumisaika ja ne ovat riittoisia.

Ota yhteyttä
NBQ Gasket Tiivistysliimat

Tiivistysliimat mekaniikan osien tiivistämiseen

NBQ Gasket tiivistysliimat on kehitetty erilaisten mekaanisten osien kokoamisessa tiivistämiseen ja liimaamiseen. NBQ Gasket sarjassa on liimoja eri tarkoituksiin – samanlaisten ja erilaisten materiaalien liimaamiseen; joustavat ja jyrkät, korkeaa lämpötilaa kestävät jne.

Ota yhteyttä
NBQ Lock Pipe & Hydro

Putki- ja hydrauliikka-tiivistysliimat

NB lock Pipe liimat on kehitetty putkiliitosten tiivistämiseen. Tuotteella on eri viskositeetit ja erittäin korkea lämpötilan sietokyky. NBQ lock Hydro on anaerobinen hydrauliikka-liitosten tiivistysliima, joka kestää hydrauliikka nesteitä erinomaisesti.

Ota yhteyttä