Close
Puhdistusaerosolit
Brake Clean

Tehokas liuotinpohjainen puhdistusaine, joka on suunniteltu erilaisten vaikeiden tahrojen poistoon. Tuotteen vahva liotin ja sen keskitetty suutin mahdollistaa myös eri pintojen puhdistamisen helposti painepesu menetelmää käyttäen.

Tekniset tiedot
Brake Clean Strong 2

Nopeasti haihtuva ja tehokas puhdistusaine. Tuote irrottaa helposti noen, kevyemmät liimat, kitkasuojien pölyn, rasvan, öljyn ja lian metalli- sekä komposiittipinnoilta.

Tekniset tiedot
Strong Clean

Erittäin tehokas puhdistusaine, joka perustuu hiilivetyihin ja lisäaineisiin. Tuote irrottaa helposti polttoaineiden palamistuotteet, noen, liimat, kitkasuojien pölyn, rasvan, öljyn ja lian metalli- ja komposiittipinnoilta.

Tekniset tiedot
Electric Clean

Tehokas nopeasti haihtuva liittiminen puhdistusaine, jolla on erityinen koostumus. Tuotteen voimakas liuotin takaa hyvän tunkeutumisominaisuuden. Electric Clean ei aiheuta korroosiota.

Tekniset tiedot
Multi Clean Foam

Nopeavaikutteinen ja tehokas puhdistusvaahto, joka perustuu veteen, alifaattisiin hiilivetyihin ja lisäaineisiin. Omalaatuisen koostumuksen vuoksi on Multi Clean Foamilla mahdollista puhdistaa hyvin erilaisia pintoja.

Tekniset tiedot
Multi Clean Foam 2

Monikäyttöinen puhdistusvaahto, joka sopii eri pintojen ja lian puhdistamiseen. Tuote on nopeavaikutteinen, raikkaantuoksuinen eikä jätä puhdistuksenjälkeisiä jälkiä.

Tekniset tiedot
NBQ Air

Monikäyttöinen tuote: Pystyasennossa tuote toimii paineilmana ja käännettynä ylösalaisin jäähdyttimenä.

Tekniset tiedot
Gasket Remover

Tuote sopii erilaisien metalli- ja komposiittipintojen puhdistamiseen väristä, tiivisteiden jämistä, lakoista ja palamistuotteista.

Tekniset tiedot