Palvelu Osaaminen Laatu

All-Glue ja All-Glue Gel -liimoja voi käyttää erilaisten materiaalien liittämiseen.

All-Glue pikaliima on syanoakrylaattiliima, joka on ..

Joustava pikaliima

All-Glue Black on syanoakrylaattiliima, joka sisältää kumihiukkasia. Hiukkaset mahdollistavat erilaisesta materiaalista, mm. kumista ja metallista, ..

Vahva kaksikomponenttiliima

Mega Glue MMA on erittäin tehokas kaksikomponenttinen liima-aine. Tuote on metyyli-meta-akrylaatti, joka on kolmannen sukupolven kaksikomponenttinen liima-aine. ..

Joustava kaksikomponenttinen liima

Mega Glue PU on vahva kaksikomponenttinen liima-aine. Tuote on kaksikomponenttinen polyuretaaniliima. Mega Glue PU:lla on hyvä lä..

Aerosoliliima

Spray Glue on nopeasti tarttuva synteettinen liima aerosolipakkauksessa. Perusaineena ovat styreeni-butadieenikumi ja tarttuvuudeltaan tehokas liima-aine. Tuotteella on mahdollista nopeasti ..

Nopea lasiliima

Totalseal 180 on yksikomponenttinen ja nopea polyuretaanilasiliima, joka sopii lasien asennukseen. Tuotella on erittäin hyvät tarttuvuusominaisuukset. ..

Yksikomponenttinen liima

Totalseal 34 on universaali yksikomponenttinen polyuretaaniliima, joka sopii eri materiaalien liittämiseen. Tuotteen voi myös maalata useimmilla ..

UV-kestävä lasiprimer

Totalseal 5028C on musta UV-kestävä lasiprimer, joka parantaa lasipintojen liitoksien tarttuvuutta. Tuotetta voi käyttää ..

Nopea aktivoija lasien asennukseen

Totalseal 7000 on nopea ja yksinkertainen vaihtoehto lasipintojen puhdistamiseen ja aktivoimiseen polyuretaaniliimoilla liimaamista varten. Tuote takaa ..

Lasipintojen tarttuvuuden parantaja

Totalseal 7016 on lasipintojen puhdistusaine tarttuvuuden parantamiseksi ennen primerin käyttöä.

..