Palvelu Osaaminen Laatu

Primer-esikäsittelymaali

1K Primer on aerosolipohjamaali, jota voidaan käyttää joko täyte- tai pohjamaalina. Tuote on hyvin hieno, ..

Keraaminen hitsaussuoja

Ceramic Welding Shield on nopeasti kuivuva keraaminen MIG- ja MAG-hitsauslaitteiden suoja. Kolloidiset kuusikulmaiset booritriitit antavat tuotteelle korkean lä..

Vuodonilmaisin

Leak Detect on helppokäyttöinen ja hyvin peittävä aerosoli-vuodonilmaisin. Tuotteen ainutlaatuinen koostumus mahdollistaa pienimpienkin vuotojen löytä..

Metallin suojavaha

Metal Wax 2 on korkealaatuinen suojavaha metalleille. Tuotteella on suihkuttaessa hyvä kiipeävyys ja se jättää ..

Jäähdytysspray

NBQ Cool on tehokas kylmäsuihke voimakkaalla jäähdytyskyvyllä. Tuotteelle on ominaista tehokas jäähdytysominaisuus ..

Aerosolimaalit

NBQ Paint -aerosolimaalit ovat alkydimaaleja, jotka on tarkoitettu erilaisten sisä- ja ulkotilojen esineiden ja materiaalien nopeaan maalaukseen. Tuote ..

Hihnojen hoitoaine

Non-Slip on kiilahihnojen hoitoaine, joka huoltaa ja puhdistaa. Tuote luo kumille tahmean vaikutuksen, mikä parantaa huomattavasti sen otetta...

Sinkkikorjausmaali

Quality Repair Zinc on korkealaatuinen sinkkikorjauspeitemaali, joka luo metallipinnoille hyvän korroosiolta suojaavan pinnan. Tuote myös kattaa hyvin. ..

Sinkkipeitemaali

Quality Zinc on korkealaatuinen sinkkipeitemaali, joka luo metallipinnoille ihanteellisen suojan korroosiota vastaan. Tuote kattaa hyvin ja sisältää ..

Aerosoliliima

Spray Glue on nopeasti tarttuva synteettinen liima aerosolipakkauksessa. Perusaineena ovat styreeni-butadieenikumi ja tarttuvuudeltaan tehokas liima-aine. Tuotteella on mahdollista nopeasti ..

Hitsaussuoja-aine

Welding Spray 2 on silikoniton pintojen suoja-aine hitsaus- ja leikkausroiskeita varten. Tärkeimpiä ainesosia ovat isononyylifenoli, lisäaineet ja ..