Close
Voiteluaerosolit
PTFE Oil

Sopii lukkojen, ohjauspintojen, pienmekanismien, vaijerien, akselinpesien, rullaluistimien laakereiden ja saranoiden voiteluun.

Tekniset tiedot
PTFE Lube

Sopii lukkojen, ohjauspintojen, rajoittimien, saranoiden, venttiilien ja muiden keskiasteen kuormituksen mekanismien voiteluun.

Tekniset tiedot
Sticky PTFE Lube

Sopii ketjujen, vaijereiden, hammaspyörien, kiskojen, saranoiden,rajottimien, laakereiden ja nostoruuvien voiteluun.

Tekniset tiedot
Multi Hi-Tech Oil

Tuote liuottaa ja avaa tehokkaasti ruostuneet ja jumittuneet liitokset. Multi Hi-Tech Oil puhdistaa, suojaa, voitelee, hajottaa ruostetta ja torjuu kosteutta.

Tekniset tiedot
Rust Loose Graphite

Hehkutulppien, ruiskujen, pakojärjestelmien, pulttien, mutterien ja muiden mekanismien purkamiseen.

Tekniset tiedot
Tarspray

Laadukas tervaa sisältävä asennusrasva, joka on tarkoitettu erilaisten kuormaautojen ja raskas ajoneuvojen liitosten asennukseen.

Tekniset tiedot
Break Grease

Laadukas kuparirasva, joka kestää korkeaa kuormitusta ja laajaa lämpötila-aluetta. Tuotteella on hyvä pinnalla pysyvyys ja korroosionkestävyys.

Tekniset tiedot
Anti Seize Ceramic

Sopii käytettäväksi kaikissa paikoissa, joissa tavallisesti käytettäisiin kupari, alumiini tai keraamisia voiteluaineita. 

Tekniset tiedot
White Grease

Saranoiden, liukusäätimien, rajoittimien, lasin nostomekanismien, peräkärryn pistorasioiden, vajerien, ketjujen, laakerinpesien ja laakerien voiteluun.

Tekniset tiedot
Clear Silicon

Kirkas silikonia sisältävä voiteluaine. Tuotteen perusaine on korkeaa lämpötilaa kestävä silikoniöljy, jolle on lisätty erilaisia lisäaineita.

Tekniset tiedot
Rubber Care

Silikoniton kumi- ja muoviosien huoltoaine. Tuote estää osien jumittumista, jäätymistä, hylkii kosteutta, suojaa ruosteelta ja vähentää mahdollista natinaa. Tuotteella on kirkkauden vuoksi helppoa ja turvallista huoltaa pintoja.

Tekniset tiedot
Tire Lube

Kehitetty jäykkien ja matalaprofiilirenkaiden asentamiseen. Tuote helpottaa kumi- ja muoviholkkien asennusta ja letkujen kuljettamista ahtaiden paikkojen lävitse.

Tekniset tiedot
Drill & Cut

Erityinen voiteluöljy erilaisiin metallitöihin: poraaminen, leikkaaminen, kierteittäminen, jyrsintä jne. Tuotteen hyvä voitelu- ja jäähdytysominaisuus pidentää terien käyttöikää ja estää työvälineiden jumittumista.

Tekniset tiedot
Dry MOS2

Korkean kuormituksen asennusvoiteluaine, joka helpottaa osien puristamista ja asennusta. Perusaineita ovat molybendiitti ja lisäaineet.

Tekniset tiedot
Silicon Lube NSF

Kirkas silikonivoiteluaine, jolla on elintarviketeollisuuden määräämä sertifikaatti. Tuotteen keskeisiä aineita ovat matala viskoosinen silikoniöljy, lisäaineet ja liuottimet.

Tekniset tiedot
NBQ Lock Oil

Pienmekanismien huoltovoide, joka sulattaa. Perusaineita ovat hieno öljy, PTFE ja alkoholi. 

Tekniset tiedot